Erik boom

Even Buiten is opgericht door Erik Boom. Erik combineert zijn passie voor de natuur, de buitensporten en het werken met mensen in zijn activiteiten. Erik Boom geniet van zijn werkzaamheden en dit is dan ook goed te merken tijdens de leuke activiteiten die worden aangeboden.

Erik Boom heeft altijd veel plezier ervaren in de tijden dat hij heerlijk in de natuur zijn activiteiten uitvoerden. Hij weet dat het tegenwoordig niet meer zo intensief voorkomt als vroeger. Hij wil zijn vreugde van buitensporten overdragen aan de mensen. Hij wil laten zien dat je heerlijk kunt genieten in de natuur van de verschillende mogelijkheden die de natuur biedt.

Persoonseigenschappen

Wanneer mensen Erik Boom omschrijven komen vooral de volgende persoonseigenschappen naar voren:
– Erik is enthousiast
– Erik is erg creatief
– Erik is gedreven en ondernemend

Opleidingen

Door het volgen van verschillende soorten opleidingen blijft Erik zich professionaliseren. Zo is Erik een gediplomeerde EHBO-er. Dit is altijd handig, mochten er ongelukkige situaties voordoen tijdens de buitenactiviteiten. Verder is Erik een gediplomeerde buitensportinstructeur en een NOBCO gecertificeerd coach.

Al deze diploma’s laten zien hoe toegewijd Erik is aan zijn werk! Tijdens de activiteiten zal hij zijn enthousiasme van buitenactiviteiten overdragen aan zijn gasten.

Even Buiten