Wat is er nu leuker dan een feestje in het bos? Lekker spelen in het bos, uitrazen op de hindernisbaan en je eigen broodje bakken boven het kampvuur? En niet onbelangrijk: je eigen huis blijft netjes!

Programma
We beginnen rond het kampvuur met limonade en wat lekkers. We spelen een spelletje waarbij de jarige job de kadootjes uit mag pakken. Natuurlijk zorgt Even Buiten ook voor een cadeautje! (± 20 minuten). Vervolgens doen we allerlei leuke en stoere activiteiten! En het leukste? Je mag zelf kiezen wat je wilt doen! Als afsluiter gaan we rond het kampvuur -> broodje bakken aan een stok / knakworstje er in. (± 30 minuten).

Het feestje duurt drie uur. Twee uur daarvan is naar eigen wens in te vullen, wil je boogschieten, vuur maken, klimmen of een bosspel? 

Dit programma, inclusief alle genoemde dingen en BTW,  kost € 14.50 per persoon, uitgaande van minimaal 8 deelnemers. We gaan er vanuit dat er per 4 kinderen één ouder/begeleider aanwezig is. Ouders/begeleiders hoeven niet te betalen. Voor hen is er een picknickmand met koffie en thee, dit is bij de prijs inbegrepen.

Het kinderfeestje is uit te breiden met de kampvuurmaaltijd, waarbij alle onderdelen door de kinderen (met wat hulp) bereid worden op het kampvuur, klik hier voor meer informatie.

De kinderfeestjes kunnen ook in een bepaald thema worden gehouden, bijvoorbeeld survival, natuur, indianen of piraten. Informeer naar de mogelijkheden! In geval van slecht weer zijn er mogelijkheden om te schuilen. Dit betekent dan wel dat het programma gedeeltelijk aangepast moet worden.